4.7K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Do vymazaného pekáčku dáme růžičky brokolice, pokud Teplou brokolici zalijeme palačinkovým těstem, necháme
Brokolici rozebereme na menší kousky a povaříme v osolené Přidáme máslo, sůl a nasekanou brokolici, nakonec také
Brokolici rozkrájíme na růžičky a uvaříme ji v osolené Jako další vrstvu dáme uvařenou brokolici a hrášek
Květák a brokolici rozkrájíme na růžičky a brokolicový Naskládáme na ni vrstvu květáku a brokolice.
Brokolice rozebereme na růžičky a povaříme v osolené Stáhneme z plamene a přidáme uvařenou brokolici.
Brokolici rozebereme na menší růžičky, omyjeme a povaříme Vodu slijeme a brokolici necháme okapat.
Růžičky brokolice a květáku spaříme ve vroucí vodě. Omáčkou přelijeme květák s brokolicí, posypeme směsí
Brokolici očistíme, omyjeme a rozebereme na růžičky Těstoviny a brokolici dáme do vymazané zapékací formy
Brokolici rozebereme na růžičky, vložíme do vroucí Důkladně promícháme a nalijeme na brokolici.