Prémiový obsah
★★★
8.3K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Vodku rozlijeme do 2 láhví, k ní rozdělíme maliny a cukr. Láhve uzavřeme a necháme na tmavém místě několik
Malinový likér pak přelijeme do lahví, které uzavřeme Malinový likér uchováváme na chladném místě.
Vše zahřejeme, dokud se čokoláda nerozpustí. Necháme vychladnout a přidáme slazené mléko, ½ l rumu a
Bezinky umyjeme, vaříme ve vodě asi 15 minut. Šťávu přecedíme, přidáme cukr a vaříme dalších pět minut
Kakao si prosejeme a s cukrem dáme do kondenzovaného mléka, nechme rozpustit. Přidáme alkohol a zase
Do hrnce nalijeme smetanu, přidáme na malé kousky pokrájené čokoládové tyčinky a za stálého míchání zahříváme
vmícháme cukerný sirup, směs zcedíme přes husté plátno a likérem Pomerančový likér necháme uležet 4 týdny.