Prémiový obsah
★★★★
20.4K čtenářů
4 h
Kuchař Berda
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Trnky rozmačkáme, dáme je do velké sklenice, zalijeme vodou i alkoholem a přidáme koření a cukr. Promícháme
Zralé trnky rozdrtíme vidličkou nebo šťouchadlem na brambory. Vmícháme cukr a skořici. Dáme do lahve
Nejprve si povaříme nakrájené citrony v 1,5 l vody. Necháme krátce vychladnout a přidáme listy kopřiv
tak jsme se báli, že při zahřívání by se nám místo sirupu Sirup je kyselkavý, hustý, voňavý po mirabelkách, krásně
Vše jsme nechali rozpustit a potom jsem sirup zahřívali Horký sirup jsme nalili do čistých suchých sklenice
Řapíky rebarbory oloupeme od dřevnaté slupky a dužinu nakrájíme na malé kousky. Nakrájenou rebarboru