Prémiový obsah
★★★★
6.6K čtenářů
6 h
Redakce Recepty.eu
8 porcí
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Maso osolte a okořeňte a pečte v pekáčku cca 7 hodin Maso je hotové, až když se rozpadá téměř samo na vlákna
Maso nasolíme, opepříme a dáme péct na 2 hodinu do Nakonec směsí upečeného masa a omáčky naplníme bulky
Vepřové maso omyjeme, odblaníme a rozdělíme na kousky Dáme do pekáčku a přidáme maso.
Maso nasolíme, opepříme a dáme péct na 2 hodinu do Nakonec směsí upečeného masa a omáčky naplníme bulky
Maso dáme do pekáče podlijeme trochou vývaru a piva osolíme, opepříme a pečeme alespoň 2 hodiny, dokud se maso
Maso nasolíme, opepříme a dáme péct na 2 hodinu do Nakonec směsí upečeného masa a omáčky naplníme bulky
Maso osolíme, opepříme a dáme na plech. Poté maso dáme do hrnce a natrháme vidličkou.