2.6K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
12 porcí
Proléváme-li čas od času kuchyňské odtoky slanou vodou, neusazuje se na nich mastnota.
Vyválíme váleček, krájíme kousky a tvarujeme malé bochánky cukr a vodu na hustou hmotu, sáčkem nastříkáme na bochánky
mísy s tou žmolenkou (trochu si nechte na pomazání bochánků , přidejte do zbylého vejce trochu mléka, potřete bochánky
Heru smícháme s cukrem a přidáme vanilkový extrakt. Poté přidáme vejce a mouku prosetou se sodou. Nakonec
Mouku promícháme s práškem do pečiva a špetkou soli, přidáme mléko a rozšlehané vejce. Nakonec vmícháme
Vypracujeme těsto, ze kterého vytvoříme malé bochánky Doprostřed každého bochánku dáme jednu mandli.
Bochánky vyjmeme z voskového obalu, každý nařízneme Dovnitř každého bochánku můžeme vsunout ještě malý
Z těsta uděláme malé bochánky a dáme je na plech vyložený cukr smícháme se skořicovým a obalíme v něm teplé bochánky