14.1K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Sýr při smažení nevytéká, když ho obalíme 2x nebo 3x v trojobalu, dáme na hodinu do mrazáku a pak zprudka smažíme.
Umytý uzený jazyk vaříme ve vodě do měkka. Uvařený a ještě teplý jazyk oloupeme a pokrájíme přes
Uvařený jazyk nakrájíme na asi centimetr silné plátky Z hotových usmažených plátků jazyka odsajeme ubrouskem
Vepřové řízky naklepeme, nakrájíme na nudličky a promícháme Vepřové maso za stálého míchání prudce opékáme asi
Vepřový jazyk omyjeme, vložíme do hrnce se studenou a nakrájenou kořenovou zeleninu, dále přidáme jazyk
Jazyk důkladně omyjeme ve studené vodě a dáme ho vařit Asi po hodině vaření jazyk vyjmeme, vložíme na chvíli
Vepřové jazyky dáme vařit do osolené horké vody. jakmile Polévku přecedíme, jazyk i zeleninu můžeme pokrájet
Jazyk omyjeme a doměkka uvaříme v osolené vodě. hrnci máslo, přidáme utřený česnek, vložíme plátky jazyka
2 vepřové jazyky uvaříme doměkka v osolené vodě, sloupneme Sýr nastrouháme, promícháme se strouhankou a plátky jazyka
Uzený jazyk vložíme do hrnce, přidáme pyramidku s kořením Uvařený jazyk vyjmeme, dáme ho do studené vody.
2 vepřové jazyky uvaříme do poloměkka v osolené vodě Nakrájené jazyky vložíme zpět do omáčky.
Jazyk dáme asi na hodinu vařit do tlakového hrnce, Poté jazyk zbavíme kůže, nakrájíme na plátky.
Jazyky oloupeme, nakrájíme na plátky, na pánvi orestujeme Přidáme jazyky, víno a necháme odvařit, nakonec přidáme