Prémiový obsah
★★★
6.3K čtenářů
55 m
Kuchař Berda
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Umytý uzený jazyk vaříme ve vodě do měkka. Uvařený a ještě teplý jazyk oloupeme a pokrájíme přes
Jazyk nakrájíme na tenké plátky a 5 minut je povaříme
Uzený jazyk vložíme do hrnce, přidáme pyramidku s kořením Uvařený jazyk vyjmeme, dáme ho do studené vody.
Jazyk dáme asi na hodinu vařit do tlakového hrnce, Poté jazyk zbavíme kůže, nakrájíme na plátky.
Jazyky oloupeme, nakrájíme na plátky, na pánvi orestujeme Přidáme jazyky, víno a necháme odvařit, nakonec přidáme
smícháme sójové kostky, žampiony, kousky hovězího jazyka
Jazyk opečeme na pánvi a podáváme společně s majonézou
Jazyk opečeme na pánvi a podáváme společně s majonézou
Maso uvaříme s kořením, nakrájíme na plátky a přelijeme smetanou s křenem. Talíř ozdobíme ledovým salátem
kost podáváme posypanou parmazánovou drobenkou a uzeným jazykem se šalotkou.