Prémiový obsah
★★★★★
23.8K čtenářů
1 h 25 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
(voda, v které se paštika vaří, má sahat asi do třetiny Do paštiky můžeme přidat zvlášť podušené husí játra
Hotovou paštiku krájíme na tenké plátky a podáváme
Husí játra a vepřový bůček nakrájíme na kousky a opečeme Formu na paštiku naplníme připravenou směsí a dáme
Jablka omyjeme, osušíme na několika místech propíchneme vidličkou a pak je upečeme v troubě doměkka.
Kuřecí játra omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Poté osmahneme společně s cibulkou v hrnci na másle
Formičky na paštiku (můžou být i hrnky, zavařovací Jakmile paštika vychladne, můžeme podávat.