Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
než si připravíme křenovou pěnu. s křenovou pěnou.
Jazyk dáme asi na hodinu vařit do tlakového hrnce, Poté jazyk zbavíme kůže, nakrájíme na plátky.
Umytý jazyk uvaříme v osolené vodě. nastrouhanou cibuli, opražíme, rozředíme vývarem z jazyku
Křen očistíme, oloupeme a nastrouháme. Připravíme si pánev, rozpustíme na ní máslo a orestujeme strouhanku
Jablko oloupeme, vyřízneme jádřince a nastrouháme na jemno. Nastrouhaný sýr smícháme v misce se smetanou
Jazyk opečeme na pánvi a podáváme společně s majonézou
Jazyk opečeme na pánvi a podáváme společně s majonézou