Prémiový obsah
★★★
14.4K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Telecí játra umyjeme a pokrájíme na stejné řízky. Měkké játra zahustíme směsí ze smetany a mouky a povaříme
vývar a mícháme dokud omáčka nezhoustne.pridame dvě smetany Játra se solí až na závěr!
Do hliníkové misky vylijeme smetanu, v které jsme rozmíchali Povařenou smetanou polijeme játra.
Játra důkladně propláchneme, nakrájíme na malé kousky Pak přidáme tatarskou omáčku, smetanu, sójovou omáčku
V pánvi rozpálíme zbytek oleje a játra na něm několik Játra osolíme a dáme spolu se zeleninou na velkou mísu
Vepřová játra dobře opláchneme a nakrájíme na tenké Zásadně nesolíme, jelikož by byla játra tvrdá.
Pak nakrájíme játra na proužky a vše vložíme do rozehřátého Játra osolíme a zalijeme omáčkou, kterou vytvoříme
Potom přidáme na kostičky nakrájená játra, opeříme, Když jsou játra měkká, přidáme zeleninové lečo, osolíme
Omytá celá husí játra vložíme na půl hodiny do studeného Když játra zrůžoví, podlijeme je trochou horkého vývaru
Cibulku zpěníme na oleji, přidáme pokrájená játra, Když jsou játra měkká, přidáme sůl a zalijeme smetanou