Prémiový obsah
★★★
10.3K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Na sádle zapěníme nakrájenou cibuli, přidáme umyté srdce Před dodušením přidáme očištěnou, nakrájenou zelenou papriku
nakrájenou nadrobno osmažíme na sádle, přidáme umyté srdce Měkké srdce vytáhneme a šťávu zaprášíme moukou.
Srdce očistíme a nakrájíme na menší kostky. Pak na ni vložíme maso, promícháme, zaprášíme paprikou
hrnci osmahneme na oleji krájenou cibuli, přidáme srdce zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody, vložíme papriku
Umyté srdce uvaříme v osolené vodě s celým černým kořením Omáčku ředíme vývarem ze srdce.
Hovězí maso omyjeme, v hrnci zpěníme nakrájenou cibuli , cukrem a přidáme na proužky krájenou papriku.
Podlijeme hovězím vývarem, přidáme mletou papriku, Hovězí na paprice podáváme s tagliatelle, které jsme
Hovězí kýtu nakrájíme na tenké nudličky, promícháme Papriku nakrájíme na kousky.