Prémiový obsah
★★★
5.1K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Proléváme-li čas od času kuchyňské odtoky slanou vodou, neusazuje se na nich mastnota.
Očištěná husí játra nakrájíme na úhledné plátky a ponoříme játra a oloupaná a na kousky nakrájená rajčata.
Omytá celá husí játra vložíme na půl hodiny do studeného Když játra zrůžoví, podlijeme je trochou horkého vývaru
Oloupanou cibuli jemně nasekáme, játra poprášíme hladkou Husí játra na cibulce jsou skutečnou pochoutkou, jsou
Husí játra omyjeme, necháme odkapat a pak je nakrájíme Upečená játra vložíme zpět a na šťávě ohřejeme.
Steaky dáme stranu a na stejné pánvi opečeme játra Biftek servírujeme s játry, překryté volským okem.
Předem očištěna játra a orestujeme je. Játra s hruškami podáváme s bramborovou kaší.
Játra očistíme, naložíme je do alkoholu a necháme je Játra ze všech stran osolíme, přeložíme do formy, přidáme
Husí játra nakrájená na stejné menší plátky vložíme Do středu omelety klademe dušená husí játra, omeletu
Játra nakrájíme na řízky asi 1 cm vysoké, obalíme je Játra obložíme plátky jablek a přelijeme přecezenou
Část slaniny nakrájíme na kostičky a vyškvaříme, přidáme cibuli, zeleninu a podusíme doměkka kousky zaječího