Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Maso dobře zvážíme a odvážíme i sůl, kterou do masa Maso necháme maso odležet týden, ale můžeme i déle.
Hovězí dršťky pořádně propláchněte pod tekoucí vodou Přidejte dvě hrsti sušené majoránky, dršťky nebudou
Nejprve si důkladně omyjeme předvařené dršťky a dáme Přidáme vařené dršťky, nakrájenou papriku a ochutíme
Proprané dršťky vyříme asi půl hodiny v osolené vodě Poté vodu slijeme, dršťky zalijeme vývarem a vaříme
Marinádou potřeme maso. Uzené grilované maso podáváme s čerstvým chlebem a
Vše krátce povaříme a podáváme s plátkem opečeného uzeného masa.
Vše krátce povaříme a podáváme uzeným masem. Příprava masa: Maso nakrájíme na plátky a na pánvi
Maso dobře zvážíme a odvážíme i sůl, kterou do masa Maso necháme maso odležet týden, ale můžeme i déle.
Uzené maso vložíme do hrnce se studenou vodou a 5 minut Vodu slijeme, maso opláchneme, vložíme zpět do hrnce
Uzené maso nakrájíme na malé kousky a přidáme k cibulce nebo mísy a promícháme se směsí opečené cibulky a masa