Prémiový obsah
★★★
9.1K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Vejce se nevaří ve skořápce, nýbrž opatrně rozbitá, buď přímo v okyselené vodě nebo ve sladkokyselé omáčce
Panenku nakrájíme na 3 medailonky a zprudka opečeme Panenka by měla být uvnitř růžová, aby zůstala šťavnatá
Maso osolíme a posypeme grilovacím kořením, krátce osmahneme na rozpáleném oleji a přendáme do pekáčku
Potom ji rozložíme na teplou misku a na ni upravíme ztracená
Smetanu rozmícháme, ochutíme česnekem utřeným se solí a rozdělíme na talířky. V nízkém a širokém hrnic
Vepřovou panenku očistíme. Grilovací mřížku potřeme olejem a vložíme na ni panenku
Rozhodnete-li se panenku připravit na pánvi, nejdříve Následně panenku přendejte na pekáček, zakryjte ji
Vepřovou panenku nasolte, okořeňte najemno nasekanými Panenku v pánvi opečte ze všech stran dozlatova a poté
Maso orestujeme v celku, osolíme a opepříme. Poté nakrájíme na medailonky. Žampiony očistíme a restujeme
Takto připravenou panenku necháme odležet. Panenku opečeme ze všech stran.
Maso omyjeme, osušíme papírovými utěrkami a nakrájíme na medailonky. Na pánvi rozpálíme olej, medailonky