Prémiový obsah
★★★★★
37.3K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Nakrájenou cibuli zaprášíme na sádle. Přidáme umyté maso nakrájené na kostky, které opražíme. Poté přidáme
Vepřovou pečeni omyjeme, osušíme a prošpikujeme hranolky Znojemskou vepřovou pečeni podáváme s rýží.
Maso oddělíme od kosti, nakrájíme ho na stejně velké kostky, které osolíme a orestujeme na rozehřátém
Maso omyjeme, osušíme, prošpikujeme klínky slaniny, osolíme ho a opepříme a svážeme potravinářským provázkem
Maso prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme a v hrnci rozpustíme sádlo, na kterém necháme orestovat
Na sádle zpěníme cibuli. Přidáme maso nakrájené na kostky, mletý kmín, černé koření, papriku, sůl, podlijeme
Sýry překrojíme na čtvrtiny, cibuli na kolečka, papriku na proužky a okurky také. Do sklenice dáme semínka
Cibuli nakrájíme a osmažíme na sádle, přidáme mletou papriku a na kostky nakrájené maso. Za stálého míchání
Suroviny na nálev dejte do většího hrnce, promíchejte a přiveďte k varu. Nechte 2-3 minuty provařit a