Prémiový obsah
★★★
4.6K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Poté odkryjeme přidáme překrojené palice česneku a citron.
česnek. Poté vyjmeme odstraníme plátky citronu a podáváme s
přesuneme do pekáčku vymazaný sádlem a okolo naskládáme česnek a nakrájený citron na kolečka.
Vepřové maso si nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme Pak je naložíme do směsi oleje, utřeného česneku a
oleje, oreganem a jemně pokrájenou kůrou z jednoho citronu Oloupáme zbylý citron a kůru přidáme do pánve s cukrem
oleje, oreganem a jemně pokrájenou kůrou z jednoho citronu Oloupáme zbylý citron a kůru přidáme do pánve s cukrem
Z vepřového karé nasekáme čtyři kotlety s kostí. zlehka zaprášíme moukou, trošku opražíme, přidáme rozetřený česnek
Čisté vepřové maso uložíme na pekáč. Maso posolíme, potřeme rozetřeným česnekem.
Vepřové maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Dáme na alobal a potřeme prolisovaným česnekem, poté