Prémiový obsah
★★★
10.6K čtenářů
2 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Vepřové řízky rozklepeme hodně do šířky, osolíme, potřeme Řízky obalíme v mouce, ve vejci rozšlehaném s mlékem
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, potřeme Obalené řízky namáčíme do sněhového těstíčka a osmažíme
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na řízky, které naklepeme Opečené řízky vložíme na pekáč, na každý řízek dáme
Vepřové maso naklepeme, posolíme, okořeníme černým Potom jedu stranu řízků obalíme v mouce zprudka je
Maso nakrájíme na plátky, omyjeme, osušíme a osolíme. Obalíme v mouce, vejcích s mlékem a ve strouhance
Vepřové maso si nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme Takto připravené řízky smažíme na rozpáleném oleji
Maso omyjeme, osušíme a lehce naklepeme.Barevný pepř nahrubo, maso potřeme olejem, přelijeme octem, posypeme pepřem
Na rozpáleném oleji zprudka osmahneme očištěnou, osušenou a osolenou panenku. Poté dáme do pekáčku a
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme utřeným česnekem a obalíme v těstíčku