Prémiový obsah
★★★★★
53.9K čtenářů
1 h 30 m
Kuchař Berda
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Pečené maso podáváme s bramborami, doplněné dušenou mrkví a přelité výpekem z masa.
cibulku, zpěníme, vložíme na malé kostky nakrájené vepřové Když jsou maso i mrkev měkké, zahustíme šťávu troškou
Mrkve oloupeme, omyjeme, nakrájíme na kousky a uvaříme Poté vložíme zpět plátky masa a přidáme uvařenou mrkev
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme je a nakrájíme na nudličky. Sádlo rozpálíme v hrnci a nudličky na
Nakrájenou cibuli zaprášíme na sádle. Přidáme umyté maso nakrájené na kostky, které opražíme. Poté přidáme
Hotovou dušenou mrkev můžeme podávat jako přílohu k Tato varianta dušené mrkve není kyselá, ale spíše na
Mrkev omyjeme, očistíme, nakrájíme na kolečka, podlijeme Mrkev osladíme, posypeme jemně nasekanou petrželovou
Mrkev oškrábeme, omyjeme a nastrouháme. z půl citrónu nakrájíme kolečka a také přidáme k mrkvi
Osmahneme nakrájenou cibulí na oleji v hrnci. Poté přidáme protlak a podlijeme vývarem. Poté přidáme
Velmi výborný
Velká mňamka
Top recept