Prémiový obsah
★★★
5.6K čtenářů
1 h 50 m
Kuchař Berda
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Přidáme snítky šalvěje a svážeme potravinářským provázkem Vše posypeme rozmarýnem a zeleninu ještě osolíme, podlijeme
Maso odblaníme, omyjeme a osolíme. V pánvi rozpálíme olej. Panenku opepříme, posypeme nasekaným šalvějem
Vepřové ledvinky odblaníme, podélně je rozpůlíme a rozehřejeme v pánvi, přidáme prolisovaný česnek, šalvěj
dovnitř dáme pár kousků jablka, kousek másla a snítek šalvěje máslem, přidáme pokrájená jablka a cibule,polovinu šalvěje
Česnek nasekáme a orestujeme na másle, přidáme bazalku, oříšek, trošku vody a podusíme. Poté přidáme
Plech vymažeme tukem a vysypeme moukou. Mouku smícháme s kypřícím práškem, pudinkovým práškem a perníkovým
alobalu, pokryjeme je tenkými kousky másla, obložíme šalvějí