Prémiový obsah
★★★
5.6K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Vepřovou kýtu zbavenou tuku rozkrájíme přes vlákno Vepřové mase několikrát vyšší obsah vitamínu B, než
Panenku omyjeme, nasolíme a opepříme. Dáme na rozpálenou pánev, kde jsme si rozpustili máslo a osmahneme
Maso omyjeme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Lehce ho naklepeme, osolíme, z obou stran posypeme drceným
Omyté a osušené panenky odblaníme a nakrájíme na medailonky zelenina změkne, odklopíme ji, navrch rozložíme opečené medailonky
Vepřovou panenku očistíme, nakrájíme na medailonky Pak každý medailonek obalíme po obvodu plátkem šunky
Panenku nakrájíme příčně na plátky, mírně je naklepeme, osolíme a opepříme. Pak plátky vložíme do rozehřátého
Troubu vyhřejeme na 220 °C, vepřové panenky omyjeme Medailonky vyjmeme z formy, vypečenou šťávu rozvaříme
Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na 1 cm silné medailonky Medailonky osolíme, opepříme a posypeme drceným kmínem
Nejprve si panenku nakrájíme na medailonky. Poté medailonky orestujeme na rozpálené pánvi z obou
Maso si nakrájíme na medailonky, obalíme ve směsi koření
Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na 1 cm silné medailonky Medailonky osolíme, opepříme a posypeme drceným kmínem