Prémiový obsah
★★★
4.1K čtenářů
1 h 35 m
Kuchař Berda
Proléváme-li čas od času kuchyňské odtoky slanou vodou, neusazuje se na nich mastnota.
Poklademe lístky tymiánu, oříšky a nakrájenými rajčaty
V pánvi rozehřejeme 3 lžíce olivového oleje a závitky Závitky vyjmeme a udržujeme horké.
Také rajčata osolíme a opepříme. Na talíř klademe vepřové plátky a na ně rajčata.
Vepřové maso lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Připravené závitky opečeme na rozehřátém oleji ze všech
Naklepané, na krajích nařezané vepřové řízky opečeme Před dodušením přidáme umyté rozčtvrcené rajčata a
zeleninový vývar a přiklopené asi 20 minut dusíme, pak závitky přilijeme ji do omáčky, promícháme, vložíme zpět zelné závitky
Maso dobře uvaříme a drobně rozsekáme. Zeleninu nakrájíme na malé kousky a dusíme ve vodě doměkka. K
zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Maso omyjeme a osolíme, opepříme, nakrájíme na kostičky a poté
Rajčata omyjeme, překrojíme na poloviny a dáme je orestovat Plátky jater a rajčata přeložíme na talíře, na pánvičku