Prémiový obsah
★★★★
18.2K čtenářů
1 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Během pečení podléváme. Upečenou krkovičku podáváme s dušeným červeným zelím
Plátky krkovičky zlehka naklepeme rukou, osolíme, opepříme a posypeme kořením na pečená masa.
nakrájenou cibuli, slaninu, kousek másla a přilijeme bílé víno Pečeného králíka podáváme s dušeným červeným zelím,
Cibule oloupeme, seřízneme obě strany. Každou cibuli osolíme opepříme, posypeme vršky na kostičky nakrájenou
Omyté maso zabalíme do alobalu, dáme ho do pekáče a upečeme asi hodinu ve vyhřáté troubě. Necháme ho
Přidáme víno a nakonec čokoládovou rýži, dáme do vymazané Nakonec přelijeme cukrem s vínem.