Prémiový obsah
★★★
19K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
Z telecího masa nakrájíme čtyři řízky, které naklepeme Na talíř dáme kupku dušené rýže, k ní opečené řízky
Telecí maso nakrájíme na plátky. Plátky naklepeme, osolíme a kraje nařežeme. Jednu stranu plátku obalíme
Z kýty nakrájíme plátky masa, které odblaníme, dobře naklepeme, potřeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme
Telecí maso nakrájíme na řízky, které zlehka naklepeme Šťávu potom zalijeme řízky.
Řízky odblaníme, na okraji nařízneme, naklepeme a mírně části másla zpěníme na jemno nakrájenou cibuli a řízky
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na menší řízky a osolíme Hotové podáváme zelí společně s kuřecími řízky a bramborami
Mezitím řízky okořeníme pepřem a mletou paprikou a Zahustíme rozmíchaným škrobem, řízky rozdělíme na talíře
Maso nakrájíme na řízky, okraje nařízneme, naklepeme Potom zmírníme oheň a řízky dopečeme doměkka.
Čisté telecí maso prošpikujeme slaninou, posolíme, dáme na pekáč, přidáme sádlo, trochu vody a vložíme