Prémiový obsah
★★★
13.8K čtenářů
2 h
Kuchař Berda
Proléváme-li čas od času kuchyňské odtoky slanou vodou, neusazuje se na nich mastnota.
Bůček omyjeme a špičatým ostrým nožem v něm uděláme Plněný bůček nakrájíme na porce a ozdobíme listy hlávkového
Bůček omyjeme, osušíme a uprostřed nařízneme, aby vznikla
Bůček omyjeme a rozřízneme ho tak, aby v něm vznikla Hotový bůček posypeme jemně nasekanou petrželovou natí
Vepřový bůček povaříme v trošce vody s rozčtvrcenou Uvařený bůček nakrájíme na plátky asi 2 cm široké.
Maso očistíme, vykostíme, nakrájíme na kostky, osolíme a na rozpáleném sádle po všech stranách opečeme
V kastrolu na sádle oretujeme nakrájenou cibuli, přidáme papriku a promícháme. Vložíme pokrájené maso