Prémiový obsah
★★★
18.2K čtenářů
1 h 5 m
Kuchař Berda
Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
Tenhle recept je úprava mexického originálu a proto strašně rychle a strašně moc, nevaříme huspeninu ale guláš
Fazole a kukuřici scedíme a necháme okapat v sítku. Mexický guláš podáváme se lžící zakysané smetany, pečivem
Cibuli pokrájíme na drobné kostičky, maso pokrájíme na kostky a na cibuli opečeme. Podlijeme vodou, osolíme
Jakmile je maso měkké, přidáme fazole a kukuřici. Na pánvi osmahneme plátky slaniny a podáváme guláš
Fazole uvaříme dle návodu. necháme spolu se směsí prohřát a přimícháme uvařené fazole
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme. Restujeme asi 10 minut a pak přidáme zcezené uvařené fazole
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a dáme nejlépe přes noc do lednice. Druhý den na sádle osmahneme