7.1K čtenářů
1 h 30 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na menší másla, podusíme nakrájenou cibuli, vložíme pokrájená jablka
Kotlety naklepeme paličkou, na krajích po obvodu nařízneme Než se maso opeče, nakrájíme jablka bez jádřinců i
Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím nebo pečící mísu, na každou porci položíme plátek jablka
cibuli dáme stranou a přidáme máslo a opečeme na něm kotletu a nakrájená jablka.
Omytá jablka zbavíme jádřince, nakrájíme na silnější Na talíři kotlety ozdobíme plátky orestovaných jablek
opečeme klínky cibulek dozlatova, přidáme klínky jablek Kotlety na talíři přelijeme omáčkou a podáváme.
Do kotlet ostrým nožem prořízneme kapsy, naplníme je dílky jablek a švestkami, sklepneme okraje, uzavřeme
Prsíčka rozpůlíme, vykostíme, každou porci rozklepeme na velký řízek. Osolíme, opepříme a na každý řízek
Umyté kotlety posolíme, okořeníme černým a novým kořením Přidáme kotlety, trochu vody a dusíme na měkko.
Maso si naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme. Žampiony si nakrájíme a spolu s paprikou