12.9K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Plátky masa naklepeme, na okraji malinko nařízneme, aby se nekroutily a osolíme. Každý plátek potřeme
Plátky masa naklepeme, na okraji malinko nařízneme, aby se nekroutily a osolíme. Každý plátek potřeme
Pak opečeme ptáčky z každé strany, zalejeme horkou Jakmile je maso měkké vyjmeme z výpeku ptáčky.
Hovězí plátky naklepeme, posolíme, okořeníme černým kořením. Na ně dáme čtvrtky vajec uvařených natvrdo
Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Nasolíme, opepříme a potřeme lžičkou hořčice. Příprava náplně:
Poté vložíme ptáčky, které zalijeme vodou, aby byly Dusíme asi 90 minut doměkka.Hotové ptáčky vyjmeme šťávu
Telecí řízky odblaníme, naklepeme, osolíme, okořeníme, na každý dáme čtvrtinu vejce na tvrdo, proužek
V hrnci na sádle ptáčky opečeme, vyjmeme je na talíř Ptáčky vyjmeme odstraníme provázky, vývar dochutím,
V hrnci na sádle ptáčky opečeme, vyjmeme je na talíř Ptáčky vyjmeme, odstraníme provázky, vývar dochutíme