Prémiový obsah
★★★
18.9K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Odblaněné řízky lehce naklepeme, potřeme směsí z 1 list, další bobkové listy pokládáme vždy na každý řízek
vína a koňaku, přidáme očištěnou a nakrájenou mrkev česnek Dobře osušené kotlety potřeme utřeným česnekem, solí
Žebírka potřeme ze všech stran marinádou a necháme v chladnu odležet nejméně 2 hodiny. Pak pečeme v troubě
Maso nakrájíme na plátky, omyjeme, osušíme a osolíme. Obalíme v mouce, vejcích s mlékem a ve strouhance
Vepřové řízky rozklepeme hodně do šířky, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, poklademe plátky šunky a půlkami
Vepřové maso si nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme Pak je naložíme do směsi oleje, utřeného česneku a
Vepřové maso naklepeme, posolíme, okořeníme černým Potom jedu stranu řízků obalíme v mouce zprudka je
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, potřeme Obalené řízky namáčíme do sněhového těstíčka a osmažíme
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na řízky, které naklepeme Opečené řízky vložíme na pekáč, na každý řízek dáme