Prémiový obsah
★★★
18.6K čtenářů
1 h 20 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
vlijeme vývar a přidáme kuličky nakládaného zeleného pepře Rozpálíme si pánev s trochou oleje, plátky kotlety
Vepřovou kotletu osolíme, opepříme a obalíme jemně Kotletu servírujeme se zelím a horčicovou směsí.
Maso očistíme, osolíme a opepříme. Pokapeme chilli omáčkou a necháme marinovat asi 2 hodiny v lednici
Kotletu osolíme, opepříme a posypeme kořením. Kotletu přendáme do zapékací mísy a přikryjeme bramborovou
Maso si omyjeme, lehce naklepeme. Z obou stran osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme
Z umytého vepřového karé nasekáme čtyři kotlety. Upečené kotlety dáme na talíř a přidáme opečené brambory
Kotlety opláchneme a osušíme. hořkou čokoládou, vlijeme do kastrolu, přidáme opečené kotlety