Prémiový obsah
★★★★
15.3K čtenářů
3 h 30 m
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme je a nakrájíme na nudličky. Sádlo rozpálíme v hrnci a nudličky na
Nakrájenou cibuli zaprášíme na sádle. Přidáme umyté maso nakrájené na kostky, které opražíme. Poté přidáme
Maso, kůže, zeleninu, masox a koření vaříme v tlakovém hrnci cca 45 minut. Po zchladnutí maso vyjmeme
Jakmile máme naplněnou všechnu směs, dáme tlačenky POté tlačenky dáme na chladné místo ztuhnout.
Jeden konec obalu na tlačenku zavážeme provázkem. Během vaření tlačenku otočíme.
Maso, droby i nožky uvaříme, obereme, pokrájíme na kousky, svalovinu z nožek jemně umeleme a vše promícháme
Maso, kůže, zeleninu, masox a koření vaříme v tlakovém hrnci cca 45 minut. Po zchladnutí maso vyjmeme
V jednoduchosti je síla, navíc nabízí hodně prostoru k experimentování :-)