Prémiový obsah
★★★★★
66.8K čtenářů
2 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Šalotku si nakrájíme najemno a orestujeme ji na oleji. Vložíme játra a opečeme dohněda. Opepříme, přidáme
Bůček osolíme, dáme do pekáče, přidáme trochu vody a upečeme, poté vychladíme a ve šťávě opečeme cibuli
V hrnci rozpustíme máslo a na něm osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme houby a podusíme. Osolíme
Maso uvaříme a pomeleme. Vepřová játra pomele syrová a poté smícháme s masem. Přidáme syrová vejce a
Na másle osmahneme nakrájená játra a nadrobno nasekanou cibuli. Dochutíme rozmarýnem, solí a pepřem.
Játra důkladně propláchneme ve vodě, očistíme a nakrájíme na malé kousky. 50 g másla rozpustíme na pánvi
Kuřecí játra omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Poté osmahneme společně s cibulkou v hrnci na másle
Na másle zpěníme nasekanou cibuli. Přidáme pokrájené houby, sůl, pepř kmín a pokapeme citronovou šťávou
Na másle zpěníme nasekanou cibuli. Přidáme pokrájené houby, sůl, pepř kmín a pokapeme citronovou šťávou