Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Otvor v mase roztáhněte, kapsu naplňte nádivkou a zašijte Bůček položte do pekáče kůží dolů, posypte polovinou
bílků ušleháme tuhý sníh a opatrně ho vmícháme do nádivky Připravený bůček naplníme nádivkou asi do tří čtvrtin
Vepřový bůček vykostíme a v mase vytvoříme kapsu. Bůček osolíme, vložíme na pekáč, podlijeme pivem a
Do kapsy bůčku přidáme nádivku a konce uzavřeme pomocí Bůček s nádivkou pečme zhruba hodinu, průběžně přeléváme
Příprava nádivky: Vejce promícháme s na kousky nakrájenými Maso rozřízneme tak, aby šlo naplnit připravenou nádivkou
Naporcovaný bůček vložíme do vymazané zapékací misky
Ze všech ingredincí si připravíme marinádu, kterou potřeme maso. Dáme do pekáčku a pečeme dozlatova asi
Nakrájenou cibuli a česnek osmahneme na sádle. Přidáme nakrájené maso a ještě chvíli restujeme. Poté