15.3K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Maso omyjeme, lehce osušíme papírovou kuchyňskou utěrkou a nakrájíme na nudličky. K masu přidáme vejce
Na másle si orestujeme jablíčka, přidáme cider, skořici lišky, dochutíme omáčkami a roládu servírujeme s jablíčky
Přidáme jablíčka na osminy, bylinky, polovinu cideru
Kýtu naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji. Poté do výpeku dáme cibuli
Plátky masa ochutíme solí, pepřem, kmínem. Dáme do pekáče, přidáme nakrájenou cibuli a česnek. Zalijeme
Z jablíček vykrojíme jadřinec, aby jablko zůstalo jinak Jablíčka obalíme v palačinkovém těstíčku, které si
Žloutky si utřeme s cukrem, přidáme mouku s práškem do pečiva, jablka nastrouhaná nahrubo rybíz, tuk
Maso si rozporcujeme, osolíme a okořeníme a dáme do pekáče, zalijeme troškou oleje a pečeme. Brambory
Příprava náplně: Nejdříve si připravíme náplň. Jablka oloupeme, rozkrájíme a zbavíme jádřinců. Nakrájíme
Jablka nakrájíme na plátky, do pánve dáme nápoj, přidáme vločky, jablka a povaříme asi 5 minut. Poté
Z jablíček si odstraníme stopku a jadřinec, bubáka Přidáme koření, sirup a jablíčka naplníme touto směsí