Prémiový obsah
★★★
5.5K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Uzené kuřecí maso nakrájíme na nudličky. Hotové omelety posypeme řeřichou a posypeme nasekanou
Uzené maso uvaříme doměkka a nakrájíme na kostičky. Na talířích omelety obložíme zeleninou.
Přidáme uzený bůček. Bůček pečeme na 170 stupňů cca 1 hodinu.
Kůži na bůčku nakrájíme na kostičky. v hmoždíři, přidáme trochu oleje a směsí potřeme bůček
Maso prošpikujeme bůčkem. nasolíme a zakápneme vínem do pekáčku a zasypeme nakrájenou cibulí a zbytkem bůčku
Maso osolíme, okmínujeme a dáme do pekáčku. Posypeme mletou paprikou a potřeme prolisovaným česnekem.
Bůček omyjeme, osušíme a zbavíme kůže, zázvor si oloupeme Do bůčku vetřeme zázvor a česnek, osolíme, opepříme