Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Vejce uvařená natvrdo oloupeme a rozkrojíme na dvě Pěnu upravíme do důlků po žloutcích pomocí vidličky
Vajíčka rozkrojíme podélně na půl. Opatrně vyndáme žloutky a dáme do misky společně s hořčicí, majonézou
Vejce uvaříme natvrdo, rozkrojíme, žloutky vyjmeme Vejce ozdobíme zeleninou a podáváme.
Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, odřízneme vrchní třetinu Sardelovou pěnu nastříkáme do prázdných bílků, ředkvičky
Vymícháme v pěnu naplníme cukrářský sáček a ulity naplníme
Vejce vaříme ve vroucí vodě asi 8 minut. Ve větší mísy smícháme 2 vejce, česnek, cibuli, slaninu
Vejce si rozpůlíme a položíme na lůžko z rukoly nebo Na vejce si dáme uzeného lososa, zakápneme citronovou
Vejce rozkrojíme, vyndáme žloutky, které si utřeme Směs dáme do vajec, cibulku nakrájíme a orestujeme, vejce
Vejce podélně rozkrojíme vyndáme žloutky, utřeme je Plněná vejce rozložíme na listy ledového salátu s opečenou