Prémiový obsah
★★★
2.8K čtenářů
15 m
Redakce Recepty.eu
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Vejce rozšleháme s vodou a solí a nalijeme na pánev na rozehřáté sádlo. Rozprostřeme po celé ploše pánve
Do mísy dáme nakrájenou pažitku, kopr a špenát. Po uvedené době pak omeletu vyndejte z trouby, posypte
Na másle si osmažíme vejce, odstavíme, přidáme kuličky do polévky pokud nemáme můžeme použít nakrájené
Osolíme, opepříme, smícháme tatarku s jogurtem, šťávou, pažitkou
Do misky si rozklepneme vejce, přilejeme smetanu na vaření a rozkvedláme. Slaninu a cibuli si můžeme
Omeletu musíme smažit na mírném ohni. Omeleta musí být vláčná, nesmíme ji vysušit.
Vejce rozmícháme s moukou, solí, nasekanou cibulí a pažitkou Do pánve vlijeme vaječnou hmotu a pečeme, dokud vejce
Topinky opečeme na dozlatova na tuku nebo v topinkovači. Vejce rozšleháme s trochou strouhanky, osolíme
Omeletu necháme pořádně ztuhnout a vyklopíme na talíř
Zapněte troubu na 220 °C. Slaninu rozložte na vhodnou nepřilnavou pánev a dejte ji do trouby. Zatím prošlehejte
potřeme máslem, troškou kečupu a přidáme hotovou omeletu