Prémiový obsah
★★★
11.1K čtenářů
20 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Na pánvi rozpálíme dvě polévkové lžíce olivového oleje, přidáme párky společně s paprikou nakrájenou
Klobásy a svlékací párky nakrájíme asi na 1 cm silná potřeme olejem a střídavě na ně napichujeme kolečka klobásy
orestujeme na tuku a přidáme nakrájenou cibuli, žampiony a klobásu
Na sádle zapěníme nakrájenou cibuli, přidáme klobásku nakrájenou na kolečka, zelenou papriku nakrájenou
Očištěné , nakrájené brambory a nakrájenou klobásu Můžeme připravit i bez klobásy.
Rajčata a klobásu nakrájíme a rozdělíme také, na pánvi smažíme první polovinu vajec a nahoru rozprostřeme klobásu