Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Maso osolíme, okmínujeme a dáme do pekáčku. Posypeme mletou paprikou a potřeme prolisovaným česnekem.
Bůček omyjeme a osušíme. Pečeme na 170 stupňů do měkka, během pečení podléváme
Kůži na bůčku nařežeme na mřížku. Během pečení podléváme a poléváme i bůček, aby byla
Bůček pomažeme olivovým olejem a osolíme. pod alobalem a alobal sundat na posledních 20 minut pečení
Maso důkladně nasolíme, opepříme, posypeme drceným rozmarýnem a dáme do pekáčku s olejem. Pečeme asi
Cibuli nakrájíme na drobno a dáme do pekáče společně s olejem. Maso potřeme prolisovaným česnekem, medem
Bůček otočte kůží nahoru, do pekáče přidejte jablka Bůček podávejte společně s glazé.
Maso osolíme, okmínujeme a dáme do pekáčku. Posypeme mletou paprikou a potřeme prolisovaným česnekem.
Maso osolíme, okmínujeme a dáme do pekáčku. Posypeme mletou paprikou a potřeme prolisovaným česnekem.