Prémiový obsah
★★★★
16.8K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Skvrny od mastného vyčistíme tak, že skvrny pokapeme jarem a necháme působit.
Potom látku vypereme normálním způsobem, jak jsme zvyklí.
V ruce tvarujeme karbanátky, které smažíme na pánvi
Maso dobře zvážíme a odvážíme i sůl, kterou do masa Maso necháme maso odležet týden, ale můžeme i déle.
Umeleme maso, nejlépe hovězí, po případě vepřové nebo K umletému masu, přidáme housku namáčenou v mléce,
Mleté maso dáme do mísy, cibuli oloupeme a nakrájíme oloupeme a prolisujeme nebo utřeme a obojí přidáme k masu
Maso dobře zvážíme a odvážíme i sůl, kterou do masa Maso necháme maso odležet týden, ale můžeme i déle.
Uzené maso vložíme do hrnce se studenou vodou a 5 minut Vodu slijeme, maso opláchneme, vložíme zpět do hrnce
Marinádou potřeme maso. Uzené grilované maso podáváme s čerstvým chlebem a
Asi 100 g uzeného masa nakrájíme na kostičky, zbytek Podáváme s plátky uzeného masa a vařenými bramborami
Vařené uzené maso pomeleme, vejce uvaříme natvrdo a maso, nakrájená vejce a všechno důkladně promícháme
Uzené maso dáme do vroucí vody a vaříme alespoň 40 Maso nakrájíme na plátky a osmahneme na kousku másla
Uzené maso uvaříme doměkka. těsto nahoře uzavřeme, aby bylo pevně přilnuté na maso