Prémiový obsah
★★★★
39.4K čtenářů
55 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
masem. Důkladně zabalíme a knedlíky ihned dáváme do vroucí
Uzené maso nakrájíme na drobné kostičky a rovnoměrně Vy tvarujeme jednotlivé kulaté knedlíky a vkládáme
Na sádle osmahneme nadrobno nasekanou cibuli a maso V případě, že použijeme již pečené maso, nakrájíme
Příprava masa: Do uzeného masa napícháme hřebíčky, Podáváme společně s plátkem masa a knedlíkem.
Cibuli nakrájíme nadrobno a spolu s nakrájeným masem Z připraveného těsto vložíme knedlíky a plníme je masem
Cibuli nakrájíme nadrobno a uzené maso na kostičky. Jednu cibuli a uzené maso osmahneme na troše sádla.
Náplň: Maso nakrájíme na kostky a smícháme se zelím Krátce osmahneme a plníme knedlíky.
Na sádle si opečeme cibulku a maso a krátce osmahneme Knedlíky uvaříme v osolené vodě a občas lehce promícháme
Uzené maso nakrájíme na kostičky, opečeme na pánvi
kousky, které roztlačíme a plníme namletým uvařený uzeným masem.
Příprava knedlíků: Brambory dáme vařit ve slupce.