Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Toasty opečeme v toastovači, potřeme máslem, troškou Nakonec přidáme salát přiklopíme druhým toastem a podáváme
Na polovině sádla zapěníme cibulku nakrájenou nadrobno, přidáme telecí, nebo vepřová játra nakrájená
Vše důkladně promícháme a vaječnou pomazánku podle
V míse rozšleháme 3 vejce, osolíme a nalijeme ji na pánev s troškou oleje. Jakmile ztuhne otočíme a takto
Chřest oloupeme a uvaříme v hrnci s vodou, pár kapkami citronové šťávy, špetkou cukru a soli. Vaříme
Nejdříve si připravíme nádivku. Na pánvi na troše oleje orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli, pak
osolíme a opepříme a na pánvi připravíme na tuku vaječnou
Chřest oloupeme a dáme do hrnce s vodou. Přidáme pár kapek citronové šťávy, špetku cukru a soli. Vaříme
Přilijeme vajíčka a dáme toasty na omeletu. Strany omelety složíme dovnitř a toasty spojíme k sobě