Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Na pánvi rozehřejeme 50 g máslo a toast na něm z obou Toasty servírujeme s opečenými nektarinkami.
Polovinu plátků, chleba namažeme tence majonézou, na každý dáme plátek šunky a sýra a přiklopíme suchým
Máslo rozpouštíme v mikrovlnce a přidáme hnědý cukr a vanilku. Promícháme. Opečeme jednotlivé plátky
Rozmícháme nápoj, vejce, skořici a chleba obalíme ve směsi. Na másle osmažíme, dáme na talíře, ozdobíme
Nejprve si připravte směs na namáčení vánočky. Do hlubokého talíře dejte mléko, vejce, špetku mleté vanilky
Na pánvi si rozehřejeme máslo a toasty opečeme z obou Toast servírujeme s tvarohem, čerstvým ovocem a nasekanou
V misce rozmícháme vejce, cukr, skořici a mléko. Ve vaječné směsi obalíme toastový chléb a smažíme dozlatova
Na talíři upečený toast posypeme skořicí, polejeme
Oba plátky toastu natřeme majonézou a přiložíme plátky dozlatova na rozpáleném oleji, dokud toast nebude
Vanilkový krém dáme na dno talíře, na něj položíme teplé francouzské toasty a ozdobíme čerstvým ovocem.