6.8K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Vhodte bazalku a nakrájená rajčata, občas promíchejte Mezitím avařte těstoviny podle návodu na obalu, slijte
Příprava těstovinové směsy: Vhodíme těstoviny do vroucí Zatímco se těstoviny vaří, odstraníme z rajčátek semena
Oblíbené těstoviny uvaříme v osolené vodě. opečeme nasekaný česnek na oleji, vmícháme obojí rajčata
Cizrnu z konzervy vyklopíme na cedník a necháme okapat Nakonec přidáme i rajčata a cizrnu a pořádně promícháme
Vaříme do změknutí rajčat, občas promícháme. Vmícháme těstoviny a krátce je povaříme.
Mezitím si uvaříme těstoviny podle návodu v osolené Překrojená rajčata přidáme na pánev a krátce orestujeme
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, bez soli. , rajčata a 2 minuty vaříme.
Přidáme česnek a nakonec rajče, pastu a přilijeme trochu vodu z těstovin.
Těstoviny uvaříme v nesolené vodě. Rajče nařízneme přelejeme vroucí vodou a zbavíme slupky
Rajčata omyjeme, rozkrojíme na čtvrtky, odstraníme Na pánvi rozehřejeme olej a rajčata, rozmarýn a olivy
Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu. Smícháme s těstovinou a zasypeme parmazánem.