Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
30 m
janapozarova
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Rajčata pokrájíme na půlky, dáme na talíř, zasypeme nasekanou cibulkou a bazalkou.
Z rajčat seřízneme vršek, lžičkou vydlabeme dužinu, kterou jemně nasekáme, smícháme s vyloupanými krevetami
Z rajčat seřízneme vršek, lžičkou vydlabeme dužinu, kterou jemně nasekáme, smícháme s vyloupanými krevetami
Pak přidejte rajčata a za občasného míchání je opékejte Přidejte bazalku, citrónovou kůru i šťávu, cukr, sůl
všech surovin, trochu sýra a bazalky si nechte na Podávejte s lístky čerstvé bazalky.
Rajčata a mozzarellu nakrájíme na plátky. Rajčata, mozzarellu a bazalkové lístky střídavě skládáme
Přidáme česnek a nakonec rajče, pastu a přilijeme trochu
špagety, pepř a úplně nakonec čerstvou nasekanou bazalku
Na náplň si k vejcím přidáme smetanu, bazalku, polovinou sýru posypeme korpus, přidáme rajčata, zalijeme vejci
Osolíme a opepříme a posypeme bazalkou. Na ně naskládáme na plátky nakrájené rajčata a zakápneme