8.9K čtenářů
15 m
Redakce Recepty.eu
Sýr při smažení nevytéká, když ho obalíme 2x nebo 3x v trojobalu, dáme na hodinu do mrazáku a pak zprudka smažíme.
Šlehačku vyšleháme s cukrem a vanilkovým extraktem Před podáváním věnečky dozdobíme ještě šlehačkou, půlkou
Ozdobíme šlehačkou čerstvým ovocem a malinovou čokoládou
Oloupané kedlubny nakrájíme na osm dílů a vložíme do kastrolu s vroucí vodou. Osolíme a vaříme doměkka
Mléko povaříme a za stálého míchání přimícháme cukr, máslo a kakao. Necháme chvilku vychladnout a poté
Čerstvý chřest očistíme a omyjeme. Poté dáme vařit do vroucí osolené a ocukrované vody. Jakmile je chřest
Bujon a prolisovaný česnek spolu rozmačkáme přímo v talíři, zalijeme horkou vodou a zamícháme. Podle
Na krém vyšleháme šlehačku do tuha, přimícháme moučkový Potřeme krémem a posypeme nastrouhanou čokoládou.
Smetanu ušleháme do tuha, sýr smícháme s křenem a podle chuti osolíme. Je-li sýr příliš hustý, zředíme