Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Necháme cca 10 minut luhovat a poté lístky vytáhneme, čaj Tip: do čaje přidejte citron a med.
Vodu zahřejeme s medem a zalijeme jí mátový čaj. Vychlazený čaj s medem smícháme s citrónovou šťávou
Matu natrháme na kousky, a poté dáme do převařené vody. Necháme vyluhovat alespoň 24 hodin. Poté zcedíme
Všechny suroviny rozmixujeme dohladka. Podáváme vychlazené ozdobené lísky máty. Tip: Skvělé ochlazení
Čaj si zalijeme asi 400 ml vody a necháme déle vyluhovat Čaj nalijeme do hrníčků a dle chuti osladíme.
Připravíme si mísu, ve které necháme vylouhovat mátu. Poté si vezmeme džbánek, do kterého dáme na dno
Do sklenice na whisky vložíme led, nalijeme na něj víno, perlivou vodu a poté přelijeme okurkovým sirupem
Všechny suroviny dáme do mixéru a důkladně rozmixujeme. Hotový drink nalijeme do připravených skleniček
Přidejte 2-4 lžíce mátového sirupu (podle toho, jak Poté cheesecake ozdobte limetkou, mátovými lístky,