Prémiový obsah
★★★
25.1K čtenářů
15 m
Redakce Recepty.eu
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Mícháme dokud se čokoláda nerozpustí. Podle chuti čokoládu osladím třtinovým cukrem.
Hořkou čokoládu si rozpustíme v dostatečně velké nádobě ve vodní lázni, přilijeme k ní horké mléko smíchané
Na čokoládu v rendlíku rozehřejte mléko se smetanou Nakonec do čokolády nalijte perníkový sirup a chvíli
Čokoládu nalámejte na kousky a vložte do mísy. Jakmile se začne směs vařit, nalijte do mísy na čokoládu
Mléko zahřejeme, rozpustíme v něm čokoládu, přidáme Důkladně promícháme, aby nám nezůstaly nikde žmolky čokolády
Do horkého mléka pak přidáme čokoládu nalámanou na Horkou čokoládu naléváme do šálků a hned podáváme.
Mícháme, dokud se čokoláda úplně nerozpustí. Horkou čokoládu dáme do šálků, posypeme mletou skořicí