To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lehký těstovinový salát
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Cuketa v sýrové omáčce
Nakládaný králík se zakysanou…
Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…
Mrkvový dort Pedro
Kuřecí srdíčka - pečená
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Celer smažený v kořeněné tempuře
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Čevapčiči
Turecká vejce
Pórková polévka s cizrnou
Mandlový koláč s rebarborou
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Čokoládová pěna s malinami
Mangové smoothie
Čokoládové muffiny