Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Buchta s jablky a kysanou smetanou
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a…
Škvarkové placičky
Marináda
Vaječný salát s ředkvičkami
Piña colada / Koktejly
Kuřecí zapečené s rajčaty a…
Třešňové lívanečky II.
Smažené bramborové kroužky
Špenátová polévka se ztraceným vejcem
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Vaječná tlačenka
Velikonoční nádivka
Jidáše
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Klasický mazanec
Jemná bylinková nádivka s mandlemi
Pečené kuře s nádivkou