Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špenátová pomazánka
Buchta alá medovník
Karamelové oplatkové řezy
Koláč s hroznovým vínem
Hovězí guláš s domácím Bavorským…
Sušenky
Hráškovo pórkový krém
Vaječná omeleta s medvědím česnekem
Okurkovo-špenátové smoothie
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Buřty na pivě
Turecká vejce
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pórková polévka s cizrnou
Mandlový koláč s rebarborou
Čokoládová pěna s malinami
Mangové smoothie
Čokoládové muffiny